• inkoop
  • verkoop
  • onderhoud
Bijgewerkt op: 30-05-2020

Even voorstellen

Vacatures beschikbaar

Wij zijn op zoek naar ervaren, oudere monteurs. Neemt u voor meer informatie contact op met Harold. U kunt hem bereiken op werkdagen op telefoonnummer 035-525 72 99.

Om u een beeld te geven van wie u gaat helpen of wie u heeft geholpen, stellen wij ons graag even aan u voor. Ons team bestaat momenteel uit vijf personen, te weten:


Harold

23 Jaar geleden ben ik dit bedrijf als hobby begonnen maar inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardig, professioneel garagebedrijf. Ik probeer altijd de puntjes op de welbekende "i" te zetten en streef naar 100% klanttevredenheid. Ik ben allround binnen het bedrijf; doe de in- en verkoop en de werkplaats weet ik ook nog te vinden!
Romano

Romano is onze kersverse APK keurmeester en eerste technisch specialist. Hij heeft evenals zijn collega's een grote passie voor auto's en is leermeester. Hij zal zich in de toekomst, in samenwerking met INNOVAM, bezig houden met de opleiding van monteurs.
Gerard

Gerard is de Bompa van ons bedrijf. Hij zorgt dat alles wat blijft liggen of vergeten wordt toch op rolletjes loopt. Tevens zorgt hij voor de materiaal- en onderdelenlogistiek en waar nodig voor een paar extra handen.
Jeffrey

Jeffrey is een nieuwe stagiair en hobbyist die ons team komt versterken. Vol passie sleutelt hij aan alle soorten auto's.
Marcel

Marcel, onze eerste monteur en apk keurmeester. Met zijn humor en vakkundigheid komt hij ons team versterken.
© Harold Auto's Huizen (NH) BV - Nijverheidsweg 15 - 1271 EA - HUIZEN - TEL. 035-525 72 99 - MOBIEL 06-54 20 40 31